A kedvezményezett neve    Unió-Formen Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe      Innovatív kompozit anyagból előállított építőipari felhasználású termékek gyártása

A szerződött támogatás összege (Ft)               35 048 892

A támogatás mértéke (%-ban )  70

 

A projekt tartalmának bemutatása

Szervezetünket, az Unió-Formen Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t 2006. 12. 14-én alapítottuk 1 fő tulajdonossal. Fő tevékenységünk az elmúlt egy évtizedben minőségi fa, műanyag és alumínium nyílászárók gyártása és forgalmazása. Bemutató termet és üzemhelyiséget tartunk fenn a 7622 Pécs, Légszeszgyár utca 23. szám alatt, illetve 2013. év eleje óta a Mázai telephelyen vásárolt ingatlanon is berendezkedtünk üzemszerű termelésre. Az évek során nem csak szűkebb térségünkben, hanem országszerte is szállítjuk minőségi termékeinket.

Fontos mérföldkő szervezetünk életében a majd 3 évvel ezelőtt vásárolt mázai telephelyünk, amely az újabb tevékenységünk helyszíne is egyben, azaz a forradalmi technológiával elkészített műanyag újrahasznosított kompozit alapanyagokból is készített évi 350 000 – 450 000 db cserép gyártása. Az ingatlan alkalmas arra, hogy a gyártás helyszínéül szolgáljon. A jelen projektben nem elszámolt kismértékű infrastrukturális beruházást hajtunk végre, azaz épületgépészeti és villamos beruházást, illetve 3 x 125 A hálózatfejlesztést hajtunk végre. Ezen kismértékű beruházássá alkalmassá válik az ingatlan a jelen beruházás keretében megvásárolandó és beüzemelendő eszközök fogadására. Az építés felújítási tevékenységet saját forrásból, támogatás igénybe vétele nélkül valósítjuk meg a pályázat beadása után közvetlenül.

A már megvalósított „Házi komposztáló projekt az Unió Formen Kft-nél” című, KEOP-6.2.0/A/09-2010-0028 azonosító számú projekt keretében is látható környezetvédelmi elkötelezettségünket tovább erősítjük a kerámia cserép helyett akár műanyag újrahasznosított kompozit alapanyagból is készítendő cserép gyártásával. A cserépre iparjogvédelmet szándékozunk bejegyezni, amely folyamatban van, így a gyártáskor már egy levédett termékkel tudunk kiállni a vásárlóink felé.

A mázai telephelyen kialakítandó üzemünk kiépítésével és működtetésével a szervezetünk által megfogalmazott több célt is teljesítünk egyszerre:

– munkavállalóink létszámának növelése – településen munkanélküliség csökkentése

– forradalmi műanyag kompozit cserép gyártása, amivel csökkentjük a környezetszennyezést, mivel újrahasznosított műanyag alapanyagokból készítünk terméket

– nettó árbevételünk növelése

– egy másik, az építőanyag termékeinket kiegészítendő stabil gazdasági tevékenység, a kompozit cserép gyártásának indítása

– a munkavállalóink és partnereink felé közvetítjük a környezetvédelem iránti elkötelezettségünket

Mint a fentiekből is látható, az elmúlt években stabil és fokozatosan növekvő pályán lévő szervezetet építettünk ki, meglévő és kihasználható potenciállal, amelyet kihasználunk a műanyag cserép gyártásával, amely segítségével a piaci pozíciónk erősödik, a termékeink diverzifikációja növekszik, a környezetvédelem iránti elkötelezettségünk erősödik.

Beruházásunk a munkahelyek megtartását, illetve növelését (a jelenlegi 8 fő helyett + 4 fő) is elősegíti, mivel az üzem működtetéséhez elengedhetetlenül fontos a munkatársak létszám növelése

A projekt tényleges befejezési dátuma         2017.05.10.

Projekt azonosító száma  GINOP-1.2.2-15-2015-02298

 

 

Unió-Formen Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
„Eszközök beszerzése Innovatív kompozit anyagból előállított építőipari felhasználású termékek gyártásához”
tárgyú nemzeti közbeszerzési eljárás

Unió-Formen Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
„Eszközök beszerzése Innovatív kompozit anyagból előállított építőipari felhasználású termékek gyártásához”
tárgyú nemzeti közbeszerzési eljárás – módosított

3. KÖTET: FORMANYOMTATVÁNYOK

3. KÖTET: FORMANYOMTATVÁNYOK – módosított

4. KÖTET: MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ

Ajánlattevők kijelölése

Bontási jegyzőkönyv

Közbeszerzési szabályzat

Közbeszerzési terv-2016. évi

Módosítás

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

IV. Fejezet SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS TERVEZET

Szállítási szerződés-DMKer

Szállítási szerződés-Targoncatech

Szállítási szerződés-Reményi