A 15 éves szakmai tapasztalatú Formen Ablak (Unió-Formen Kft.) fõ tevékenysége a fa, műanyag és alumínium nyílászárók gyártása, forgalmazása és beszerelése. Cégünk a kiváló német minőségű, Európa vezető nyílászáró profilú GEALAN pécsi forgalmazója. Telephelyünkön szakembereink a nyílászárók kiválasztásától a karbantartásig, minden kérdésben segítenek Önnek. Telephelyünk és bemutatótermünk Pécsen, a Légszeszgyár utca 23-ban található.

 

Miért a Formen Ablak?

  1. A Formen Ablak legfőbb előnye, hogy a forgalmazás mellett gyártással foglalkozunk, nyílászáróink 90%-át magunk gyártjuk, így tudjuk biztosítani a legkedvezőbb ár-érték arányú nyílászárókat, illetve az egyedi igények (méret, szín, forma) kielégítését.
  2. Nagy hangsúlyt fektetünk a precíz munkára, garantáljuk a minőséget a határidők szigorú betartásával. EK megfelelőségi nyilatkozattal, CE minősítéssel rendelkezünk, ami garantálja a termékek és szolgáltatások kifogástalan minőségét, illetve a folyamatosan emelkedő vevői igények kielégítését.
  3. Célunk, hogy ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek mind a műszaki, esztétikai, valamint hő-és hangszigetelés szempontjából.
  4. Védjegyünk a megbízhatóság és pontosság.

 

Olyan egyedi méretű nyílászárót szeretne amely, kiváló hő- és hangszigetelésű, biztonságos, esztétikus és ami árban is verhetetlen? Keresse közvetlenül a gyártót: a Formen Ablakot!

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van? Árajánlatot szeretne? Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken vagy küldjön üzenetet.